VIDEO. Cozile de topor din Primăria Cernavodă

Primaria Cernavoda

Pe ce cheltuie Primăria Cernavodă banii locuitorilor? Pe mii de cozi de topor, de pildă, și pe aproape 20 de expresoare. Dar și pe mii de cafele și mese de la un restaurant care are legătură cu cei care conduc orașul. Să nu uit: și pe costume de dans din buric.

Despre sarabanda achizițiilor „fără număr” din Primăria Cernavodă am stat de vorbă într-o emisiune, la Dobrogea TV, cu jurnalistul de investigații de la Ordinea.ro, Adrian Cârlescu.

Emisiune o puteți urmări mai jos.

Precizez că primarul Liviu Negoiță a transmis că nu poate participa, din pricina programului. L-am invitat să intervină telefonic – la această invitație nu a răspuns. L-am invitat și în altă zi, oricând poate. N-a răspuns. Probabil că nu are explicații la întrebările adresate în emisiune.

Invitația rămâne valabilă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

RATC prelungește temporar un traseu

Tue Sep 26 , 2017
Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanța anunță publicul călător că, în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2017, prelungește traseul 5-40, datorită desfășurării evenimentului „Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean”, care va avea loc la Pavilionul Expozițional. Astfel, autobuzele vor întoarce și vor avea stație în fața Pavilionului […]
ratc