Video cu accidentul mortal de ieri, din centrul Constanței

accident mortalCamerele de supraveghere au surprins accidentul mortal de ieri, din centrul Constanței.

La data de 13 noiembrie a.c., ora 00.20, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism Ford pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, Audi, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.
În urma impactului, primul autoturism este proiectat în imobilul unei unități militare, iar al doilea autoturism este proiectat într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.
A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și a unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tinerii decedaţi se numeau Ştefania Hurmuz, în vârstă de 20 de ani, din Ciocârlia, şi Nicolae Rusu, de 29 de ani, din Năvodari.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aeroportul Kogălniceanu anunță creșteri de trafic

Mon Nov 13 , 2017
S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a încheiat activitatea desfăşurată în luna octombrie 2017 înregistrând rezultate superioare faţă de luna octombrie 2016. În aceste condiţii, societatea a înregistrat în luna octombrie 2017 un trafic total de 9620 pasageri, în creştere cu 7.8% faţă de luna octombrie 2016, cu o […]
aeroport