VIDEO Cum arată școala nouă din Poiana

Copiii din satul Poiana, care ține de orașul Ovidiu, învață, de azi, într-o școală nouă, dotată cu tot ce este necesar. Ba, mai mult decât atât, au la dispoziție și un teren pe care se pot practica mai multe sporturi și care are inclusiv nocturnă.

Mai jos puteți vedea cum arată această școală cu adevărat europeană.

Unitatea de învățământ a fost inaugurată astăzi, în prezenta președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, al prefectului Dumitru Jeacă, al reprezentantului Inspectoratului Școlar Județean, Irinela Nicolae, inspector pentru educație timpurie, dar și a primarului George Scupra.

Valoarea proiectului este de 1.452.031 lei (inclusiv TVA). Acest obiectiv este aprobat de către Ministerul Dezvoltării Regionale în lista obiectivelor de investiții finanțate prin PNDL 2017-2020 cu valoarea alocată de la bugetul de stat de 1.286.918,36 lei (inclusiv TVA).

Mai multe informații, AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biserica Sf. Mina și enoriașii dăruiesc peste 260 de ghiozdane copiilor sărmani

lun sept. 9 , 2019
Școala a sosit cu mare bucurie și anul acesta, dar, din păcate, nu toți copiii din mediul rural, se bucură de acest moment, datorită lipsei rechizitelor necesare studiului. Din fericire, există și oameni care se luptă pentru a schimba aceste lucruri. În urma inițiativei părintelui paroh Banu Claudiu, Parohia Sf. […]
parinte paroh claudiu banu ghiozdane

V-ar putea interesa și: