VIDEO. Cum conduce un șofer drogat

Un accident rutier a avut loc pe DN3, la ieșire din Constanța, spre Valu lui Traian, în dimineața de marți, 24 octombrie anul curent, în jurul orei 9.30.

O mașină a ieșit în decor, pe sensul de mers Valu lui Traian – Constanța. La fața locului au ajuns cu promptitudine oamenii legii și cadrele medicale SMURD. Potrivit cadrelor medicale, o persoană a fost rănită.

Povestea evenimentului a început cu un apel telefonic la 112, efectuat în dimineața de marți, 24 octombrie. Cineva a anunțat că un tânăr este căzut pe trotuar, în zona străzii Nehoiului din municipiul Constanța.

Medicii au ajuns la fața locului, însă tânărul, care ar avea 18 ani, s-a ridicat și, foarte nervos, s-a urcat la volanul unei mașini și a demarat în trombă. Asistenta medicală a anunțat în dispecerat ce s-a petrecut, solicitând ajutorul Poliției.

După circa 10 minute, un alt apel la 112 anunța un accident rutier pe DN3, la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian. Victima era chiar tânărul căzut pe trotuar. Când au ajuns cadrele medicale și polițiștii, individul a devenit foarte agitat, dar și recalcitrant.

Martorii susțin că el se afla sub influența drogurilor și că nu ar avea permis de conducere.

Polițiștii au declanșat o anchetă.

 

Sursă video: Facebook/Gabriela Trofin

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “VIDEO. Cum conduce un șofer drogat

  1. Daca s ar face puscarie pe bune si confiscarea autoturismului nu cred ca o sa mai avem betivi si drogati la volanul masinilor.ba drogatule imi doresc sa intri in familia ta cu masina .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie CET. O parte din centrul Constanței a rămas fără apă caldă

Tue Oct 24 , 2017
Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 24.10.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 8. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: b-dul.Ferdinand, b-dul Tomis, str. Negru Vodă. […]
cet