VIDEO. Este fraudat concursul ”Oameni de valoare”?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
”În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Clubul Isis dedică oamenilor de valoare ai Constanţei un eveniment special plănuit să aibă loc an de an în luna martie.” Sună bine, nu? O inițiativă demnă de aplaudat.
Dar…
Experiența ne spune că oameni de valoare nu ajung cei care sunt votați, ci cei care trebuie. De ce? Clubul Isis, condus de aceleași persoane care dețin și spitalul Isis, este apropiat de administrația Mazăre. Vă imaginați cum ar fi ca un dușman al grupării care conduce orașul să câștige. Ntz, nu-i posibil.

 Așa că, se pare, organizatorii încearcă tot ce se poate pentru ca unii concurenți să nu câștige. Am citit un articol pe această temă pe Constanta.ro și am încercat să vedem dacă autorul are sau nu dreptate. Ce se scrie acolo: că cine vrea să voteze pe Valentin Vrabie, primarul independent din Peștera, nu reușește. Am încercat și noi să îl votăm. Iată ce a ieșit:
Poate că este o eroare a site-ului. Am revenit peste câteva minute, doar pentru a găsi însă o altă anomalie: numărul de voturi pentru V. Vrabie a scăzut! Am pus inițial asta pe seama unor verificări pe care le fac administratorii site-ului, pentru a îngrădi voturile duble, dar de câțiva ani nu se mai poate vota de mai multe ori, datorită măsurilor de securitate implementate. Aveți mai jos dovada dispariției voturilor.
Concluzia 1: conducerea clubului Isis, dl. Mohamed Zaher însuși, trebuie să dea explicații referitoare la faptul că nu se pot vota unii candidați și la faptul că unele voturi își iau singure zborul. Ar fi păcat să nu explice, mai ales că se află în fruntea unui spital, o maternitate, unde încrederea este esențială.
Concluzia 2: Primarul Vrabie nu va câștiga acest concurs, în ciuda mobilizării exemplare a lui și a apropiaților săi. Opinia mea este însă că, tocmai pentru că va pierde, va câștiga, de fapt. Asta înseamnă că cineva se teme de el.

 

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.