VIDEO. Cum (nu) lucrează Confort Urban

confort urban
În fiecare zi, pe pagina de internet a Confort Urban S.R.L., societate în subordinea Primăriei Constanța, este publicat graficul de lucrări.

În graficul pentru astăzi, echipa numărul 3 era desemnată să efectueze lucrări de pregătire pentru asfaltare pe strada Constantin Bobescu, stradă care trebuie asfaltată, conform angajamentului luat chiar de Confort Urban, până duminică, 12 noiembrie.

Am fost curioși cu ce se ocupă echipa societății și am mers de două ori pe porțiunea asfaltată.

Ce am găsit puteți vedea în clipul de mai jos:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “VIDEO. Cum (nu) lucrează Confort Urban

  1. Să veniți și pe Constantin Bobescu să vedeți cum au asfaltat în bătaie de joc, cu gurile de canalizare lăsate samd

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO. O rază de speranță pentru bolnavii de cancer din Constanța

joi nov. 9 , 2017
Bolnavii de cancer din Constanța primesc o rază de speranță. Sau de normalitate, dacă vreți. S-a semnat contractul pentru furnizarea echipamentelor necesare radioterapiei. Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, a participat, astazi, la semnarea contractului de furnizare de echipamente de radioterapie intre Ministerul Sanatatii si asocierea formata de ELEKTA […]
centru radioterapie protocol semnare

V-ar putea interesa și: