VIDEO Cum parcăm și cât ne costă. A explicat viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, la Dobrogea TV

Municipiul Constanța are un nou regulament de parcare, votat de consilierii locali. Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța, a explicat, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi, care sunt principalele noutăți.

Emisiunea o puteți urmări mai jos. E important de subliniat că vom plăti numai dacă va exista un semn în care să ni se spună cât costă parcarea și cum putem achita. Dacă aceste semne nu există, putem parca gratuit.

Ionuț Rusu a explicat și cum se va parca în zonele rezidențiale. Până în noiembrie va fi funcțională platforma online în care vor putea fi regăsite toate locurile de parcare din municipiu. Cine dorește un loc de parcare lângă bloc sau casă, îl va putea cere pe platformă. Se va aloca un singur loc de parcare pentru locuință. Dacă nu există cereri în zonă, doritorii pot obține două. În acest moment, din 17.000 de locuri de parcare rezidențiale, 2.000 de persoane plătesc pentru două mașini.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

7 comentarii la “VIDEO Cum parcăm și cât ne costă. A explicat viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, la Dobrogea TV

  1. Nu facem licitatie ca in felul asta ar castiga bugetul local. Cum asa, lasa-l ca tot e in faliment, mai bine sa castige cei cu pile, care numai ei stiu cum si-au luat cate doua locuri, iar majoritatea nu au deloc si lasa masinile pe trotuare sau pe (fostele) spatii verzi.

    1. Potrivit noului regulament, nimeni nu mai are dreptul la 2 locuri, daca sunt cereri. Daca nu sunt, abia atunci se poate lua al doilea loc. Asta in teorie. Vom vedea in practica.

      1. Nu are nimeni dreptul la mai mult de un loc, de acord. Dar pana in noiembrie, cand ni se spune ca devine disponibila aplicatia cu baza de date, cum putem beneficia de locurile devenite vacante, noi, cei fara loc rezervat?

  2. In nota de fundamentare sunt trecute: 21169 locuri rezidentiale si 6237 locuri cu plata si se specifica ca exista un numar total de aproximativ 120.000 de masini. Adica aproximativ 100.000 de proprietari in momentul asta se descurca, parcheaza pe trotuar, pe un spatiu verde, pe strada unde se poate. Conform CAPITOLUL VI – CONTRAVENȚII ȘI SANCȚIUNI h) Ocuparea cu autovehiculul a trotuarelor sau a spațiilor verzi; oameni aia vor fi pasibili in fiecare zi de amenda??? sau poate scap daca-mi cumpar vigneta ???

  3. Buna emisiune întrebarea e la case știu ca nu e voie sa se blocheze garajul și poarta de intrare… Întrebarea e unde mai fac locuri de parcare…. Sa zicem ca băgăm masinile în garaj toți.si nu luam locul de parcare din fata casei .. Nu mai se pleacă cu ele?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câștigul salarial mediu brut în județul Constanța a crescut până la 4.992 lei

lun apr. 26 , 2021
Câştigul salarial mediu brut pe un salariat, în judeţul Constanţa, a fost în luna februarie 2021 de 4992 lei, potrivit Direcției Județene de Statistică din Constanța. Câştigul salarial mediu net a fost de 3047 lei. Salariul brut este cu 4,1% peste nivelul înregistrat în luna februarie 2020, cel net cu […]
bani lei

V-ar putea interesa și: