VIDEO Cum s-a produs accidentul în care a fost implicată mașina prefectului

Un accident în care a fost implicat prefectul Constanței, George Niculescu, a avut loc miercuri dimineață. Acesta se afla în maşina instituţiei şi se îndrepta către inaugurarea lucrărilor la un sens giratoriu din Lumina.

Incidentul a avut loc la intersecţia dintre străzile Iona Raţiu şi Mircea cel Bătrân, zona Victoria. Maşina instituţiei nu era condusă de prefect, acesta aflându-se pe bancheta din spate.

„Astăzi, în jurul orei 9.45, un bărbat de 61 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Rațiu din municipiul Constanța și ajungând la intersecție cu strada Mircea cel Bătrân, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, care circula in intersecție, pe culoarea verde a semaforului electric”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, care pătrunsese in intersecție pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto. Prefectul se afla în a doua mașină, cea condusă de șoferul de 53 de ani.

Iată ce a declarat prefectul despre lucrările de la Lumina, dar și despre accident.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.