VIDEO Dana Săvuică. „Legile în ceea ce privește curățenia ar trebui să fie drastice”

Locuiam acum doi ani în zona Intim din Constanța, pe strada Corbului. Un vecin de la etajul al doilea, care la prima vederea părea a fi umanoid, își crease un obicei. Arunca tot gunoiul din bucătărie pe geam, direct pe micul spațiu verde din fața blocului. Puteai găsi acolo resturi de ciorbă, multe coji de pepeni, atunci când începea sezonul, și cam tot ce rămâne într-o bucătărie folosită să hrănească trei guri.

Umanoidul despre care vorbesc era însă un caz fericit, să zicem. Alții, de la etaje superioare, aruncau gunoaiele fix în fața blocului, și nu vorbesc de resturi de ciorbă, cu chiar de Pampers sau de prezervative folosite. Când am anunțat autoritățile, aproape că mi-au râs în față. Cum să probezi că o anumită persoană a aruncat gunoaiele? Trebuie întreprins un flagrant. Cine stă cu orele de pază? Imposibil.

O precizare: blocul despre care vorbim este unul de zece etaje, avea ghenă pe scară. Din bucătărie până la ea făceai maximum 30 de pași. Prea mult, nu-i așa?

Din cauza aceasta vă rog să ascultați mesajul de mai jos, al Danei Săvuică, mesaj pe care îl susțin 100%. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a companiei de salubritate Polaris M. Holding.

„Turiștii care merg în străinătate aplică imediat regulile țării respective. Deci noi știm să fim civilizați, important este să știm să o facem și la noi acasă. Legile ar trebui să fie mult mai drastice, mai severe în ceea ce privește curățenia și atunci probabil vom fi și noi mai atenți cu ceea ce aruncăm pe fereastră, pe geamul de la mașină, în șanțuri, în ape”, spune ea.

Mesajul în întregime în puteți vedea mai jos:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a organizat „Ziua pasagerilor”

vin aug. 4 , 2017
Pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța s-au desfășurat astăzi, 4 august 2017, activități cu ocazia „Zilei pasagerilor – Constanța 2017”. Evenimentul s-a desfășurat în Terminalul Plecări. Împreună cu Centrul European al Consumatorilor din România, acțiunea desfășurată a fost una de informare, sprijin și consultanță pentru persoanele care călătoresc în Europa. […]
ziua pasagerilor aeroport constanta

V-ar putea interesa și: