VIDEO De teama Protecției Consumatorilor, angajații unui hotel din zona de fițe a stațiunii Mamaia au ascuns mâncarea la contabilitate

Control CJPC la un hotel din Mamaia

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a reluat seria controalelor pe litoral, odată cu începerea oficială a sezonului estival.

Chiar de 1 mai au fost verificate mai multe unități de cazare din Mamaia.

Într-unul din hoteluri, Amiral, de 4 stele, comisarii CJPC au avut parte și de o surpriză. Una dintre angajate a luat o parte din mâncare și a ascuns-o în camera de contabilitate, unde sunt depozitate actele firmei. Camera a fost încuiată. Aceasta a fost însă observată de un angajat al CJPC și a fost nevoită să deschidă ușa.

„Personalul a dus în biroul de contabilitate mai multe produse alimentare în încercarea de obstrucționa controlul. Vor fi sancționați și pentru obstrucționarea controlului”, a spus Horia Constantinescu, șeful CJOC Constanța.

CJPC a verificat și hotelul Comandor, cotat tot la patru stele.

Șeful instituției a precizat că nu au fost găsite deficiențe majore.

„Câteva dintre camere vor fi oprite temporar de la vânzare, pentru că vopseaua este corojită, necesită reparații. Hotelul a trecut printr-un plan investițional ambițios, dar întreținerea acestuia lasă de dorit. În plus, în jur de 50 de kilograme de alimente au fost retrase pentru depozitare neconformă și schimbarea stării termice.”, a precizat Horia Constantinescu.

Șeful CJPC a precizat că verificările au fost făcute în urma unor reclamații și că îi îndeamnă pe turiști să procedeze așa, la nevoie.

Hotelierii au primit, conform procedurii legale, o invitație la sediul CJPC, pentru încheierea actului de control şi stabilirea sancţiunilor.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scandal în Cernavodă. A scos cuțitul, dar a ajuns în spital

Wed May 1 , 2019
Polițiștii orașului Cernavodă au fost sesizați, pe 29 aprilie, în jurul orei 6.00, cu privire la faptul că pe o stradă se află o persoană agresată fizic. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, de 27 de ani, a intrat în incinta […]