VIDEO Decebal Făgădău, PSD: „Voi candida ori la una, ori la alta, ori la niciuna. Sunt soldat disciplinat”

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, care ocupă și funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța, a făcut o declarație surprinzătoare azi.

A anunțat că nu știe dacă va mai candida la un nou mandat de primar. Ba mai mult, a lăsat să se înțeleagă că ar putea opta pentru un post de parlamentar.

„Nu știu, în momentul de față, dacă voi candida sau nu, pentru că nu știu când se joacă meciul, nu știu în câte repriză se joacă meciul, nu știu cine mai joacă pe teren”, a declarat acesta miercuri, într-o conferință de presă.

A subliniat însă că va susține toți candidații partidului.

Referindu-se la cei care vor candida și la parlament, și la primărie, Decebal Făgădău a spus:

„Eu doar atât vă spun: că voi candida ori la una, ori la alta, ori la niciuna. Eu sunt soldat disciplinat. Când am fost eu rebel?”, a conchis liderul PSD.

One thought on “VIDEO Decebal Făgădău, PSD: „Voi candida ori la una, ori la alta, ori la niciuna. Sunt soldat disciplinat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Pasagerul unei mașini a murit după ce șofer a adormit la volan, pe Autostrada Soarelui

Thu Feb 20 , 2020
În noaptea miercuri spre joi, puțin după ora 2, pe Autostrada A2, la km 66+600, la intrarea într-un spațiu de servicii, pe sensul București – Constanța, a avut loc un accident rutier, soldat cu un mort și un rănit. Din primele informații, șoferul a adormit la volan și a ajuns […]

V-ar putea interesa și: