VIDEO Decebal Făgădău: „Trebuie să ne batem pentru Viorica Dăncilă”

Decebal Făgădău, primarul Constanței și președintele executiv al PSD Constanța, a spus că partidul trebuie să se bată pentru Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Decebal Făgădău în timpul congresului județean al PSD Constanța (foto: Constanța 100%, 30 august 2019)

„Dacă cel mai bun dintre noi este candidatul nostru la președinție, noi trebuie să facem tot ce știm noi mai bine și să ne batem pentru noi și pentru dânsa”, a spus acesta.

Primarul a spus că se vor bate de două ori mai mult, pentru că se vor măsura pe ei înșiși, cei din 2016, pentru a se uita pe ei, cei din mai 2019, de la alegerile europarlamentare.

„PSD s-a reformat. PSD este stânga, singurii de stânga care fac ceva, nu care spun că fac ceva. PSD condus de doamna Dăncilă este un partid ancorat la familia socialistă europeană. PSD condus de doamna Dăncilă are relații cu toți liderii europeni. Vă spun ca om care o cunoaște de la Bruxlles: vorbește de la egal la egal cu toți cei care conduc parlamentrul, comisia, comitetul regiunilor”, a mai spus Decebal Făgădău.

Acesta i-a rugat pe colegii de partid să se mobilizeze mai mult pentru că PSD are de recuperat mult, în primul rând o imagine pe care, spune el, nu o merită.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.