VIDEO Defecțiune la o cisternă cu GPL, la Lukoil

UPDATE ora 08.56 Pompierii dela ISU Dobrogea s-au retras în subunitate. Traficul rutier a fost reluat. Angajații de la stația de alimentare cu carburanți au fost instruiți cu privire la modul asigurării măsurilor PSI, dacă este cazul.

Mai mulți constănțeni au simțit, duminică dimineața, miros puternic de gaz la stația LUKOIL de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, zona Dobrogea.

Pompierii de la ISU Dobrogea, chemați în ajutor, au constatat că există scăpări de gaze din cisterna care alimenta butelia de GPL. Angajații ieșiseră în stradă.

În zonă au ajuns 9 pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă si autospeciala CBRN ( Chemical, biological, radiological and nuclear) din cadrul Detașamentului Palas.

Din primele informații, reprezentanții ISU spun că s-a defectat o vană la butelia GPL si aceasta scăpa gaz. Zona a fost delimitată, iar poliția a închis traficul rutier.

Nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teleorman, pe primul loc în România în topul prezenței la vot

Dum mai 26 , 2019
Județul Teleorman este pe primul loc în România în topul prezenței la vot, la alegerile europarlamentare. la momentul redactării acestei știri, prezența la vot în județul condus timp de mai mulți de Liviu Dragnea era de 3,86%. Votaseră 12.024 de persoane. Pe următoarele locuri se situează Giurgiu, Dâmbovița, Olt, Ilfov, […]

V-ar putea interesa și: