VIDEO Dezastrul de pe strada Ștefan cel Mare (III)

Strada Ștefan cel Mare din orașul Constanța arată ca după război. Altădată centrul vibrant al municipiului, plin de magazine și oameni, a ajuns o ruină.

Am scris despre acest lucru în mai multe rânduri. Câteva dintre articole, mai jos:

FOTO Dezastrul de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța: 15 magazine închise pe numai 370 metri
FOTO Dezastrul de pe strada Ștefan cel Mare (II)

Miercuri seară, după ce am văzut premiera filmului „Între chin și amin”, al lui Toma Enache, am avut ocazia să merg puțin pe stradă, până la mașină.

Seara este, desigur, și mai pustie decât ziua. Se zărea un singur om în depărare, iar singura prezență vie, care contrasta cu clădirile în paragină, era o pisică neagră care se uita atent la una din ele.

Aici ar fi trebuit să fie o junglă urbană, ne promitea primarul Decebal Făgădău acum vreo 3 ani și ceva.

Acum este numai o stradă părăsită și tristă, căreia însă, mai ales seara, nu-i lipsește o stranie frumusețe.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Ovidiu construiește o creșă cu fonduri europene

joi oct. 3 , 2019
Unitatea Administrativ-Teritorială Orașul Ovidiu, în calitate de Beneficiar, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar au semnat în data de 01.07.2019 contractul de finanțare pentru proiectul „Construire imobil P+1E cu destinația de creșă cu […]

V-ar putea interesa și: