VIDEO Directoare de grădiniță către copii: „Domnul primar Decebal Făgădău are grijă de voi, se gândește la voi”

Directoare grădiniței le vorbește copiilor despre darurile aduse de primarul Decebal Făgădău (foto: printscreen Facebook/Primăria Constanța)

Campania electorală pentru alegerilor locale din 2020 a început. Nu oficial, ci în grădinițe!

Miercuri, 5 decembrie, directoarea unei grădinițe din municipiul Constanța le-a spus copiilor că primarul Decebal Făgădău are grijă de ei și le oferă cadouri. Declarațiile au fost înregistrate de angajații Primăriei Constanța, care au făcut un clip pe care l-au postat pe pagina de Facebook a instituției. Decebal Făgădău este și președintele Organizației Municipale PSD Constanța.

În clip apare directoarea Grădiniței Steluțele Mării (una dintre cele mai mari din Constanța), Georgeta Adam. Aceasta le vorbește copiilor pe care o învățătoare se chinuie să îi așeze în linie și să-i facă să fie ascultători.

„Sunt pachețelele de la primărie pe care voi în fiecare an le primiți, da? Astăzi au sosit, cred că suntem prima grădiniță care primește aceste cadouri de la primărie, de la domnul primar Decebal Făgădău, care are grijă de voi, de copilași, se gândește la voi, să vă aducă încă o jucărie în plus, încă o bombonică”, spune directoarea.

În tot acest timp, își freacă mâinile de emoție. Copiii se uită fie nerăbdători, fie plictisiți. Un angajat al primăriei filmează toată scena și, cum spuneam, o face publică.

Mai jos aveți un extras din clipul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

Ce nu a spus directoarea grădiniței este că aceste cadouri nu sunt oferite de Decebal Făgădău, ci de municipalitate, și sunt plătite de toți constănțenii. Costă un milion de lei.

Desigur, primarul nu are nicio legătură cu declarațiile directoarei, care sunt făcute, probabil, din exces de zel.

Vă recomandăm și:

Primăriile din România cheltuie milioane de lei pentru cadouri pentru elevi. De ce NU fac așa și primarii din alte țări

Clipul în întregime poate fi urmărit AICI.

Erată. Într-o primă variantă a articolul, în titlu apărea și declarația: „Primarul Decebal Făgădău vă iubește”. A fost o eroare din partea noastră, pentru care ne cerem scuze. Declarația în întregime poate fi urmărită și în clip.

2 comments

  • Burebista Sparge Pista

    Strâns uniți în unitate de monolit în jurul Partidului (Unicul, cel care contează: PCR-FSN-PDSR-PSD) și al Iubitului Conducător, Dragnea și acoliții – Decebalus per Mazarus, strașnic descendent politic al voievodului faraon de Madagascar, jurăm să apărăm hoții și penalii din Șparliment până când ajungem și noi la pârnaie, caz în care o să-i dăm în gât la DNA.

  • Pina cind acest gen de lingai pupinfundisti ( era sa scriu gresit oameni ) nu v-or disparea , tara asta nu are sanse de progres Astia sint ,,ombilicul ,,care ne leaga de comunism GREATA !asta simt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.