VIDEO Doi italieni i-au furat lanțul de la gât unui român, într-un club din Mamaia

Fotografie cu caracter demonstrativ

Astăzi, 28 aprilie, doi tineri în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, ambii cetățeni italieni, ar fi smuls de la gâtul unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Galați, un lanț de aur, în timp ce acesta se afla într-un club din nordul stațiunii Mamaia.

Persoana vătămată l-a imobilizat pe unul din tinerii în cauză, până la sosirea unui echipaj din cadrul dispozitivului de menținere a ordinii și siguranței publice, constituit de Poliția stațiunii Mamaia, format din 3 jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al IPJ Constanța i-au reținut pe tinerii în cauză, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 29 aprilie a.c., să fie prezentați instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Iată ce spune despre acest caz Cristina Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Tot astăzi, ministrul de Interne a vizitat stațiunea Mamaia, pentru a vedea cât este de pregătită pentru debutul sezonului estival.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.