VIDEO. Ea este Miss Bikini pe zăpadă

miss bikini

Un concurs inedit, Miss Bikini pe zăpadă, are loc, de câțiva ani, în Păltiniș.

Ediția din acest an, care a avut loc duminică, a fost câștigată de Anca Ţandrea din Cluj-Napoca, pentru al doilea an consecutiv, a anunţat Bogdan Brylynski, purtător de cuvânt al competiţiei.

Anca Țandra le-a învins pe celelalte opt concurente prezente la întrecerea care avut loc în staţiunea Păltiniş, la o temperatură de minus 3 grade Celsius şi pe o zăpadă de 65 de centimetri.

Câştigătoarea a primit în dar o excursie all-inclusive la surf, în Tenerife, informează Agerpres.

Cele nouă concurente au avut de trecut cinci probe, purtând doar costum de baie, căciuli, căşti şi clăpari pentru schiuri sau snowboard. Probele au constat într-o prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtia D a complexului Arena Platoş Păltiniş, probă de precizie, probă de doborât popicele şi un traseu aplicativ de căţărări şi coborâri pe obstacole create din zăpadă.

Din juriul concursului au făcut parte, printre alţii, Andy Fazekas, multiplu campion naţional de snowboard şi unul dintre pionierii acestui sport în România, şi Alexandru Barbu, singurul sibian prezent la Jocurile Olimpice recent încheiate.

În 2013, la prima ediţie a concursului Miss Bikini, s-a înregistrat şi un record de vârstă, Elisabeta Fazekas, în vârstă de 75 de ani, numărându-se printre participante.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.