VIDEO. Femeie salvată din Dunăre, după ce a vrut să-și ia viața

Pompierii de la ISU Dobrogea duc femeia, pe targă, la ambulanță, după ce au scos-o din Dunăre

O femeie în vârstă de 40 de ani s-a aruncat, azi, în Dunăre, de pe podul Sfânta Maria din Cernavodă.

Este vorba despre o femeie din Călărași, Roxana Lazăr, care locuia în Cernavodă.

O patrulă a Poliției Locale din localitate a găsit pe pod o poșetă și bagaje și a sunat la 112.

Pompierii Detașamentului Cernavodă și o ambarcațiune de la Garda de Coastă au sărit în ajutorul femeii. Aceasta a fost scoasă din apă conștientă.

„Am fost sesizați verbal de către un conducător auto că pe podul Sfânta Maria, mai precis la mijlocul podului, la pasarelă, au fost găsite o geantă, o pereche de pantofi și o sticlă cu băutură răcoritoare. Ne-am deplasat la fața locului, am efectuat verificări, am asigurat locul faptei și, totodată, am constatat că în apa canalului Dunăre – Marea Neagră s-a aruncat o persoană de sex feminin. Am anunțat organele competente, în speță Poliția Orașului Cernavodă, Poliția Transporturi. Victima a fost recuperată și dusă în siguranță la spital. Menționez faptul că victima este din Călărași, în vârstă de aproximativ 41 de ani”, a declarat polițistul local Marian Vilău.

Medicii de la Ambulanță spun că femeia este conștientă, stabilă și hipotermică. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.

Mai jos puteți urmări filmul acțiunii și declarații video.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO. Ce promitea președintele PSD Constanța, Felix Stroe, acum doi ani și jumătate, și ce a făcut Decebal Făgădău până acum

Tue Mar 13 , 2018
În octombrie 2015, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, susținea o conferință de presă maraton, care avea să fie și ultima până la data redactării acestui articol. Atunci, șeful partidului a făcut o serie de promisiuni constănțenilor. A spus că primarii PSD se vor ocupa de lucrurile de care trebuie să […]
decebal fagadau felix stroe