VIDEO Florin Cîțu, la Constanța: relaxare în două etape. Masca nu va fi obligatorie pe plajă. Ce spune despre Neversea

Florin Citu în timpul unei conferințe de presă în Constanța, pe 6 mai 2021

Premierul Florin Cîţu a venit azi, în Constanța, pentru a pregăti cât mai bine sezonul estival, după cum el însuși a afirmat. Un sezon despre care vrea să fie de succes, dar și sigur.

„Am venit special aici pentru că vreau să pregătim cât mai bine acest sezon estival ”, a declarat joi, la Constanţa premierul Florin Cîţu.

Acesta vrea ca autorităţile şi operatorii economici să lucreze împreună pentru a avea un sezon estival ”de succes”, dar sigur.

„E important ca, după un an de pandemie, vreau să arătăm că putem deschide în siguranţă sezonul estival. După discuţia de astăzi avem câteva soluţii interesante şi avem susţinerea industriei şi pentru campania de vaccinare”, a mai declarat premierul. 

„Am vorbit de propuneri pentru Comitetul ministerial de mâine, care vizează industria turismului. Unele sunt prezentate în spaţiul public – să putem fi pe plajă fără mască, în restaurant cu capacitate maximă în anumite condiţii. Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii foarte bune pe care le punem în discuţia comitetului interministerial”, a adăugat acesta. 

Acesta anunţă 2 etape de relaxare a măsurilor – prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august. 

„Mă bucură susţinerea reprezentanţilor industriei pentru campanie de vaccinare”, a mai afirmat premierul. 

Cîțu a anunţat că există consens şi, de la 1 iunie, masca nu va mai fi obligatorie pe plajă. 

Întrebat dacă Neversea şi Untold vor avea loc, Cîţu a răspuns „eu aşa sper şi aşa vreau”.

Florin Citu in Constanța

„Dar ele nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Şi când vorbim de aceste evenimente mari, ar trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a adăugat premierul.

Şeful Guvernului a anunţat, joi, că vor fi două etape de relaxare a măsurilor, prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iohannis: „Stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate”

joi mai 6 , 2021
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a afirmat, după ce a vizitat joi centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” Constanţa, că Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare l-a înştiinţat că astăzi vom depăşi 100.000 de persoane vaccinate într-o singură zi. „Noi stăm în România extraordinar de […]
klaus iohannis

V-ar putea interesa și: