VIDEO. Fonduri europene pentru Planetariul din Constanța

planetariul din constanta
Planetariul din Constanța este deschis tot timpul anului

Planetariul din Constanța se va moderniza, în curând. Este destul de mic, în comparație cu altele din țară, dar tehnologia de aici va fi de ultimă oră.

Ne explică directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă.

„Am accesat un proiect european. Suntem în faza a doua la evaluare, am trecut de prima fază cu succes. Dacă o vom trece, vom avea un planetariu cu un proiector între cele mai moderne din România. Va fi un proiector hibrid, analogic și digital, care va prezenta cu acuratețe foarte mare, de ultimă generație, bolta cerească, așa cu nu ați mai văzut-o”, a spus Adrian Bîlbă.

În proiectul de la Planetariul din Constanța sunt incluși și Comandamentul Militar, Institutul de Marină Civilă, dar și elevii de la centrul de excelență de la Colegiul „Mircea cel Bătrân”, conduși de profesorul Ioan Băraru.

Amănunte puteți afla în înregistrarea de mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O societate comercială din Valu Traian face angajări

sâm oct. 28 , 2017
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1065 lei în mână, nenegociabil. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Relații suplimentare puteți […]
angajar

V-ar putea interesa și: