VIDEO FOTO GSP a încheiat cu succes ranfluarea navei Queen Hind. Imagini spectaculoase

Grup Servicii Petroliere a încheiat cu succes ranfluarea navei Queen Hind. Epava a fost adusă la siguranță la cheu, marți seară, după mai bine de o lună de pregătiri.

Imagini aeriene din timpul aducerii navei la cheu (fără sunet)

„Nava este în siguranță la cheu și asta înseamnă că ranfluarea s-a încheiat”, a confirmat Alin Vintilă, reprezentantul GSP.

În continuare se lucrează non-stop pentru ecarisare, a precizat acesta.

Mai jos puteți vedea câteva imagini spectaculoase din timpul operațiunii.

Sursă imagini: GSP


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțenii golesc rafturile magazinelor, de teama coronavirusului

mar feb. 25 , 2020
Constănțenii golesc rafturile magazinelor, de teama coronavirsului. Marți seară, în Auchan mai multe rafturi cu alimente erau goale. Nebunia a început de ieri, când zeci de persoane își umpleau coșurile, la Metro, cu apă, conserve, orez și făină, printre altele. Cele mai căutate alimente sunt cele greu perisabile, ca cele […]

V-ar putea interesa și: