VIDEO FOTO Locuri de joacă vandalizate în Constanța

Mai mulți tineri au fost surprinși în timp ce vandalizau un panou de joacă pentru copii din Constanța.

Spațiul se află în curs de reamenajare pe strada Lujerului, din zona Stadionului.

În imaginile filmate de la balcon, de un locuitor indignat, se vede clar cum un grup de șase băieți aruncă pietre în elementul de joacă pe care reușesc până la urmă să îl pună la pământ. 

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au reclamat incidentul la poliție, iar același lucru s-a întâmplat și în cazul altor trei locuri de joacă proaspăt amenajate aflate pe Aleea Lupeni, pe strada Hortensiei și în cartierul Baba Novac, vandalizate în această săptămână de persoane răuvoitoare.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către locuitorii orașului să păstreze și curățenia la locurile de joacă pentru copii și să anunțe imediat la 112, orice act de vandalism.

Reclamații pot fi făcute și la Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205 sau pe whats app, la numărul 0799606142.

Sursă foto/video: Primăria Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța acordă facilități la transportul în comun pentru 2020

vin oct. 11 , 2019
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că în perioada 21.10.2019-20.11.2019, de luni până vineri, între orele 09:00 – 14:00 au loc înscrierile pentru acordarea de facilități la transportul public de călători pentru anul 2020. Categoriile de beneficiari pentru care Primăria Municipiului Constanța acordă facilități la transportul public de călători […]

V-ar putea interesa și: