VIDEO FOTO Ninge viscolit în județul Constanța. Intervin drumarii

În județul Constanța ninge viscolit astăzi, 1 decembrie. Se circula în condiții de iarnă, cu viteza redusă și atenție sporită.

Pe șosele au intervenit atât reprezentanții RAJPD Constanța, câși cei de la DRDP Constanța.

Se acționează în mai multe zone, printre care: Mangalia, Negru Vodă, Peștera, Pietreni, Deleni, Șipote, Dobromir, Ciocârlia.

Se acționează pentru a preveni formarea de suluri de zăpadă din cauza vântului și se împrăștie material antiderapant, adică nisip plus sare, în proporție de unu la unu.

RAJP intervine cu 30 utilaje de deszăpezire: autocamioane cu lamă și sărăriță, unimog-uri, încărcătoare frontale și un autogreder.

„Se circulă în condiții de iarnă. Este viscol și vizibilitatea este redusă.”, au precizat și reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit Corneliu Idu

mar dec. 1 , 2020
Omul de afaceri Corneliu Idu a murit. A fost unul din cei mai importanți oameni de afaceri din Constanța. Din informațiile noastre, suferea de covid. Corneliu Idu avea 70 de ani. Deţinea firme de shipping, dar şi societăţi în domeniul activităţilor portuare.    Fost căpitan de navă, deținea, printre altele, „Idu […]
Corneliu Idu

V-ar putea interesa și: