VIDEO FOTO Patiserie închisă de Protecția Consumatorilor. Cozonaci care nu sunt cozonaci

piata grivitei

Protecția Consumatorilor Constanța a făcut un control în Piața Griviței și în piața Km. 4-5.

O patiserie din piața Km. 4-5 a fost închisă, 2,6 kilograme de produse au fost oprite definitv de la comercializare și, de asemenea au fost aplicate amenzi de 5.000 de lei pentru practici comerciale incorecte și de 3.000 de lei pentru conditii ce pun in pericol sanatatea consumatorilor.

A fost închisă și patiserie Tohăneanu, care a fost amendată cu 5.000 de lei pentru practici comerciale înșelătoare. Au fost retrase de la comercializare 35 de kilograme de produse neconforme, cu potențial periculos, și 7 kilograme de produse finite. De asemenea, s-a aplicat o amendă de 8.000 de lei pentru pentru depozitare si prestare de servici periculoase.

„Majoritatea consumatorilor trăiesc cu impresia că achiziționează cozonaci proaspeți, dar aceștia sunt făcuți din tot felul de mixuri de făinuri și nuci care sunt la rândul lor făcute din grăunțe de grâu. Toate lucrurile îmbracă forma unei practici comerciale înșelătoare”, a spus Horia Constantinescu.


Vom reveni.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO AUDIO Trei magazine de lactate din piața Balada, închise de Protecția Consumatorilor

joi apr. 5 , 2018
Trei magazine de lactate din piața Balada, municipiul Constanța, au fost închise de Protecția Consumatorilor. Măsura a fost luată din cauza gravelor deficiențe găsite de comisarii CJPC. „Am găsit lucruri care derapează total de la normele de bun simț”, a spus Horia Constantinescu. Dați clik mai jos pentru întreaga declarație. […]

V-ar putea interesa și: