VIDEO Gabriel Daraban despre politică și Portul Constanța

Gabriel Daraban (stânga), la Dobrogea TV

Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale ALDE Constanța și director comercial al Oil Terminal a fost, astăzi, invitatul emisiunii Realitatea locală, de la Dobrogea TV, moderată de Cristian Hagi.

În prima parte a emisiunii, Gabriel Daraban a vorbit despre ALDE Constanța, dar și despre de ce este important ca oamenii să se implice și să intre în politică. De asemenea, a explicat de ce a făcut acest pas, acum câteva luni.

„Trebuie să înțelegem că fără politică nu facem nimic. Am avut o revoluție, avem dreptul democratic să votăm ce vrem, dar mai e ceva: numai să ieșim la vot. Interesul alegătorilor scade constant. Trebuie să venim noi, cei noi, să demonstrăm că suntem capabili să facem ceva. Dacă nu suntem capabili, să plecăm. Nu am intrat în politică pentru beneficii financiare”, a spus el.

În a doua parte a emisiunii, Gabriel Daraban a făcut o radiografie a Portului Constanța, dar și a economiei județului. A precizat că portul Constanța nu este un port de tranzit.

„Portul Constanța este foarte scump”, a spus Gabriel Daraban, referitor la taxele percepute de Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Cum să vină un investitor în Constanța, dacă autoritățile nu le oferă aproape nimic și dacă un tren de marfă face mai mult de două săptămâni, din Constanța până la granița cu Arad?

În final, a vorbit și despre concurența pe care ar face-o portul Rotterdam portului Constanța.

Emisiunea o puteți vedea mai jos.

A.P.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Réunion de famille” la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”

Thu Nov 29 , 2018
La Colegiulu Naţional „Mircea cel Bătrân” s-a desfăşurat, joi, a XIII-a ediţie a activităţii “Reunion de famille” a claselor a IX-a cu profil bilingv-franceză din judeţul Constanţa. Organizatorii, elevii clasei a IX-a F de la CNMB, împreună cu prof. Cristina Zaharia (responsabila filierei bilingve) i-au avut drept oaspeţi pe colegii […]