VIDEO Horia Țuțuianu, Mirela Matichescu, Lucian Lungoci și Radu Babuș, conferință de presă în sediul PSD Constanța

PSD Constanța a început să organizeze conferințe de presă săptămânal.

Astăzi, la întâlnirea cu presa au fost prezenți Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mirela Matichescu, administratorul județului, Lucian Lungoci, administratorul Regiei Județene de Drumuri și Poduri, Radu Babuș, deputat, purtător de cuvânt al partidului, Nicu Roșu, liderul de la organizația de tineret.

În ordine de la dreapta la stânga: Radu Babuș, Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci, Mirela Matichescu, Nicu Roșu în timpul conferinței de presă de la sediul PSD Constanța (foto: Constanța 100%, 4 octombrie 2019)

Conferința a început cu prezentarea președinților interimari ai organizațiilor din Crucea și Nicolae Bălcescu.

Horia Țuțuianu este coordonatorul județean al PSD pentru campania electorală.

„Ne propunem minimum 35% la alegerile prezidențiale”, a spus Horia Țuțuianu.

Acesta a precizat că este ferm convins că în 2020 lucrurile vor sta cu totul altfel față de europarlamentare.

„Pe lângă primăriile pe care le avem, ținta noastră este de a câștiga Primăria Medgidia, Primăria Cernavodă, Primăria Mangalia. Nu cred că este foarte greu.”, a mai spus Horia Țuțuianu.

Întrebat de Constanța 100%, președintele CJC a subliniat că, de când a preluat mandatul, a avut rezultate concrete, de la investițiile în spitalul județean, de la circa 350 de kilometri de drum făcuți de CJC, la școli, creșe, canalizare, lucrări de infrastructură.

„Investițiile se văd cu ochii liberi nu numai în primăriile conduse de primari PSD, ci și în cele conduse de PNL. Eu v-aș pune o întrebare și puteți să o puneți mai departe: întrebați primarii PNL dacă sunt mulțumiți de guvernarea PSD, dacă sunt mulțumiți de fondurile primite. O să vă dea răspunsul dumnealor”, a mai spus Horia Țuțuianu.

Printre punctele slabe ale PSD se numără lipsa de comunicare, a spus Lucian Lungoci, secretar general al PSD Constanța.

„De data aceasta vrem să avem o campanie activă, nu numai una pasivă, cu cât mai multe întâlniri. Avem un program de campanie care prevede cel puțin două întâlniri electorale în fiecare localitate”, a spus Lucian Lungoci.

„Comunicatorii care trebuie să iasă, să dea explicații și să spună – pentru că sunt foarte multe realizări de spus – sunt primarul municipiului Constanța, care în ultimul timp are foarte multe ieșiri, pentru că sunt foarte multe lucruri care s-au realizat și care trebuie spuse, și domul președinte al Consiliului Județean Constanța”, a completat Radu Babuș, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța.

Reprezentanții PSD au vorbit și despre moțiunea de cenzură, spitalul regional, investițiile în județ, spitalul județean din Constanța, despre Valu lui Traian și primarul Florin Mitroi. Radu Babuș, de exemplu, spune că moțiunea va pica. Lucian Lungoci a explicat și care sunt variantele avute în vedere pentru a realiza un drum alternativ la cel actual între Agigea și Mangalia.

Horia Țuțuianu a punctat un lucru extrem de interesant. În opinia sa, primarii și președinții de consilii județene nu ar trebui să aibă mai mult de trei mandate!

Conferința de presă o puteți vedea mai jos.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nicu Roșu, votat președinte al Organizației Județene de Tineret a PSD Constanța

vin oct. 4 , 2019
Nicu Roșu a fost votat, joi, președinte al Organizației Județene de Tineret a PSD Constanța. Conferința de alegeri a avut loc după-amiază, în stațiunea Mamaia. Nicu Roșu a câștigat competiția fără emoții, fiind singurul candidat. Acesta a beneficiat și de susținerea președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu. De altfel, este […]
nicu roșu

V-ar putea interesa și: