VIDEO. I-am spus primarului Decebal Făgădău că durează câteva luni să te primească într-o audiență. Ce a răspuns

decebal fagdau

Primarul Decebal Făgădău, în timpul unei conferințe de presă susțintă în Primăria Constanța, în data de 31 martie 2017

De pe 22 februarie 2017 am început demersurile pentru a ajunge într-o audiență la primarul Constanței, Decebal Făgădău. Încerc să rezolv o problemă edilitară, care nu este a mea și nu mă privește personal.

Detalii aici: Cum poți să te înscrii într-o audiență la primarul Decebal Făgădău. Regulile sunt aceleași de pe vremea lui Radu Mazăre

În tot acest timp am reușit să ajung numai la Direcția de Urbanism, pe strada Kogălniceanu, unde trebuie să mă întorc, pentru că nu am avut la mine o cerere de audiență, care se obține numai de la City Park Mall (nu mi-au spus când m-au chemat).

I-am spus primarului Decebal Făgădău, într-o conferință de presă, că durează câteva luni să ajungi la el o audiență. Mi-a spus că știe că procedura este complicată, că își cere scuze și că lucrurile se vor modifica, punându-se accent pe online.

”Știu că procedura de audiențe este complicată. Îmi cer scuze că nu am modificat-o. Nu am știut cum să o modific. Cred că ea va trebui modificată corect după ce facem reorganizarea organigramei. Cel puțin în ceea ce privește audiențele primarului, canalul online cred că va fi o soluție mult mai facilă, în special tinerei generații”, a spus primarul.

Decebal Făgădău a mai spus că vrea ca din luna mai să demareze acest program de audiențe online cu cetățenii și să organizeze audiențe în cartiere.

Primarul a spus și un lucru interesant: faptul că i-a fost greu să obțină o autorizație de construire.

Mi-a fost destul de greu să identific toate locurile în care trebuia să merg și să obțin avize. Fiecare are program diferit, fiecare are alte taxe, fiecare condiționează eliberarea avizului de un aviz anterior, dar nu știi care e niciodată ordinea de obținere a avizelor.

Decebal Făgădău a mai spus că Primăria și Consiliul Județean Constanța caută să identifice soluții în comun pentru a construi un centru unic de servicii publice.

Detalii, în clipul video de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.