VIDEO. Imagini revoltătoare din Spitalul Județean Constanța. Gândacii se plimbă în saloane ca la ei acasă

Un cititor Constanța 100% ne-a trimis imagini revoltătoare realizate în Spitalul Județean Constanța.

În ele se vede cum  mai mulți gândaci se plimbă ca la el acasă în salon.

„Imaginile au fost filmate ieri, 11 septembrie, la etajul al treilea, în secția de Neurologie”, spune cititorul nostru.

„Pleci de acolo mai bolnav decât te-ai dus. Cineva mi-a zis că soțul ei dormea cu prosop pe gură și urechi să nu-i intre gândacii”, ne-a mai transmis acesta.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profesori universitari de la Sorbona vin în Constanța, la Școala doctorală de toamnă CORPUS

mar sept. 12 , 2017
Școala doctorală de Științe Umaniste a Universității Ovidius din Constanța organizează, în colaborare cu Agenția Universitară a Francofoniei, prima ediție a Școlii doctorale de toamnă CORPUS, care se va desfășura în perioada 13 – 16 septembrie la Constanța (România). Această manifestare științifică plurilingvă (în limbile franceză, engleză și română) oferă […]

V-ar putea interesa și: