VIDEO Incendiu la o garsonieră din Năvodari

Prin apel pe 112, militarii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o garsoniera, în Năvodari.

Intervin 3 autospeciale de stingere și 2 echipaje medicale.

Când au ajuns la fata locului incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă.

Incendiul a fost localizat, la momentul redactării acestei știri se lucrează pentru lichidare.

Un bărbat, de 22 de ani, este intoxicat ușor cu fum. I se acorda ajutor medical la fata locului de echipajul medical de prim răspuns SMURD B.

Completare ora 13.00

Tânărul a fost transportat la spital. Mai este o a doua victima, intoxicata cu fum, transportata la spital de echipajul SAJ. Incendiul a fost lichidat. Cauza a rămas in curs de stabilire.

Completare ora 14.38

Garsoniera de 25 mp a ars în totalitate. Celelalte locuințe nu au fost afectate.

Sursă video: ISU Dobrogea


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța plătește 254.000 de lei pentru strategie și asistență juridică în domeniul energiei termice în sistem centralizat

mar sept. 24 , 2019
Primăria Constanța plătește 254.000 de lei, fără TVA, pentru strategie și asistență juridică în domeniul energiei termice în sistem centralizat. banii sunt împărțiți în două contracte, atribuite pe 12, respectiv 20 septembrie 2019. Primul are va beneficiar PFA Cabinet de avocat Ciurtin Adrian-Cristian, din București. Acesta va presta servicii de […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: