VIDEO. Incendiu la o terasă din portul Tomis

COMPLETARE ORA 10.02. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric, mai exact: suprasolicitarea unui frigider minibar, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din portul Tomis, Constanța, în această dimineață.

Este vorba despre terasa Suada.

„Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină la o terasă situată în Portul Tomis. S-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Colegii au găsit degajare mare de fum, se manifesta în interior, în incinta spaţiului. Au intervenit prompt şi au reuşit salvarea mobilierului dar şi a obiectelor din bucătărie. Din păcate, s-a distrus în totalitate barul, dar şi zugrăveala din cauza fumului. Nu au fost victime, numai pagube materiale. Cauza probabilă ar fi suprasolicitarea instalaţiei electrice din bar”, a declarat Anca Chiriță, reprezentant ISU Dobrogea.

Aceasta a mai spus că terasa nu se încadrează în categoria construcțiilor și amenajărilor pentru care este necesară obținerea autorizație de la ISU.

În momentul izbucnirii incendiului nu avea program de funcționare cu publicul.

Aveți mai jos imagini de la intervenția pompierilor.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii nu vor să renunțe la telefoanele mobile

vin aug. 4 , 2017
Asociația Elevilor din Constanța (AEC) se declară împotriva propunerii formulate în cursul acestei săptămâni de ministrul Educației, prin care se urmărește crearea unor spații în care elevii să își depoziteze telefoanele mobile în timpul programului școlar. Propunerea formulată ar limita utilizarea unui bun al elevilor, încălcând astfel dreptul la proprietate […]
mobil

V-ar putea interesa și: