VIDEO. Incidente între unioniști și jandarmi

IMG-20150922-WA0000

Peste 250 de tineri din Republica Moldova și România au ajuns, astăzi, la Neptun unde se desfășoară ședința comună de a Guvernelor de la București și Chișinău și scandează lozinci în favoarea unirii Republicii Moldova cu România, informează Publika Tv.

Manifestanţii, conduşi de George Simion, cer monedă unică şi unirea celor două ţări. Unioniştii au forţat un cordon al jandarmilor şi s-au apropiat de vila unde cele două guverne se vor întâlni și în scurt timp au început incidentele.

Unioniștii au strigat: “București și Chișinău, două inimi românești”, “Basarabia, pământ Românesc!”, “DNA, treci Prutul!”, “Vrem Unirea!”, “Noi suntem acasă”, “Vrem BNR, NU BNM”, “Politică externă comună”!

https://www.youtube.com/watch?v=BbGgqM_tElY

Ședința comună a celor două guverne a început la ora 12.30.

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cine sunt asociațiile care riscă să rămână fără apă

Wed Sep 23 , 2015
Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi […]