VIDEO inedit. Caprele au ieșit la păscut pe străzile orașului Constanța

capre constantaReporterii Constanța 100% au surprins imagini inedite în orașul Constanța. O turmă de capre păștea nestingherită într-unul din cartierele din municipiu. Mai multe dintre ele găsiseră iarbă pe jos, iarbă netăiată de foarte mult timp, după cum arăta, altele se ridicaseră pe două picioare și, sprijinite de gard, căutau mâncare în copaci.

Imaginile sunt surprinse într-unul din cartierele plin de vile și apartamente noi din Constanța.

Orașul Constanța are pretenții de smart city și de oraș european, pretenții care nu se împacă foarte bine cu prezența caprelor în cartiere.

„Orașul nu aparține numai României, ci Uniunii Europene și Alianței Nord Atlantice”, spunea primarul Constanței.

Tot el afirma că smart city este despre oameni (nu despre capre).

„Îmi doresc să construiesc un proiect de smart city în care să nu fiu captiv unei soluții hardware, unui anumit tip de produs, unei anumite soluții software, ci unei soluții care să primească scoring din partea locuitorilor, a turiștilor și investitorilor. (…) Vă invit să criticați atunci când vedeți documente strategice care pleacă doar de la necesitățile de bază și nu se uită la un viitor comun și luminos, așa cum ar trebui să fie această lume: o sumă de smart city-uri din ce în ce mai active, din ce în ce mai dinamice și mai bine guvernate”, a mai spus primarul, cu altă ocazie.

Știrea cu caprele care pasc în mijlocul Constanței poată fi văzută aici:

FOTO. O constănțeancă s-a trezit cu un șarpe pe mașină


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Colocviu de matematică româno-turc. 50 de cercetători de elită s-au reunit în Istanbul

joi nov. 2 , 2017
50 de cercetători de elită din domeniul matematicii, de origine română și turcă, au conferențiat, în perioada 25-29 octombrie 2017, în cadrul celei de a doua ediții a Colocviului de matematică româno-turc, la Universitatea Galatasaray din Istanbul, Turcia. Manifestarea științifică a fost organizată de către Laboratorul româno-turc „Grigore Moisil” de […]
colocviu matematica

V-ar putea interesa și: