VIDEO INEDIT. Cum dai medicamente unui delfin bolnav

Unul dintre delfinii din Constanța este bolnav. Am surprins astăzi imagini inedite în care se încerca tratarea acestuia. Amănunte ne oferă Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Iată și imagini inedite surprinse în momentul când se încerca prinderea delfinului.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Afacerea „Plaja“: Sute de firme-căpușă profită de litoralul românesc

mie sept. 23 , 2015
Numai cine nu a vrut nu a închiriat plaje anul acesta – este o concluzie trasă după ce am studiat lista firmelor care au administrat, în 2015, plajele din cele mai importante stațiuni ale României: Mamaia, Neptun, Olimp, Venus și Vama Veche. Închirierea plajelor este o afacere mult mai bună […]

V-ar putea interesa și: