VIDEO. Intrare gratuită la Delfinariu cu ocazia campaniei ”Europa în regiunea mea”

Intrarea la spectacolele de la delfinariu va fi liberă miercuri, 10 mai.

Decizia a fost luată pentru a celebra campania ”Europe in My Region” (”Europa în regiunea mea”), o campanie de comunicare ce se desfășoară în întreaga Uniune Europeană destinată încurajării cetățenilor să descopere și să afle mai multe despre proiectele finanțate de UE în apropierea lor.

Delfinariul participă la această campanie pentru că noua clădire în care se desfășoară spectacolele este construită din fonduri europene.

Spectacolele au loc de la ora 11.00 și 15.00. Cei care vin la spectacol pot vizita și microrezervația. Pentru a vizita Acvariul și Planetariul se plătește bilet.

Detalii oferă în filmulețul de mai jos Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un comandor al Armatei Române protestează în fața sediului PSD. Ce mesaj are pentru Liviu Dragnea

mar mai 9 , 2017
Pe data de 10 mai 2017 ora 09.00, îmbrăcat cu ținuta de instrucție (de „deșert” ) militarul Nicolae Vlăduțoiu va fi prezent în fața sediului PSD din București pentru a-si manifesta indignarea față de politica de umilire, discriminare și denigrare a militarilor români în activitate și în rezervă/retragere. ”Armata nu […]
vladutoiu

V-ar putea interesa și: