VIDEO Investițiile Consiliului Județean Constanța din ultima perioadă

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a prezentat, pe scurt, o parte din cele mai importante investiții realizate de către instituție în ultimele luni. În ciuda pandemiei de coronavirus, în instituție s-a lucrat intens.

De pildă, în următoarea perioadă se va semna contractul pentru DJ226, adică drumul de la la Năvodari, Corbu, Mihai Viteazu, dar și DJ226A, drumul spre Cetatea Histria.

„La Consiliul Județean se lucrează, atragem fonduri europene, se lucrează. Vreau să le mulțumesc pe această cale colegilor mei”, a precizat acesta.

Președintele CJC este ferm convins că aceste proiecte se vor implementa cu succes.

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța
Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. Foto: Constanța 100%, 15 mai 2020

Reamintim că Horia Țuțuianu a criticat dur Guvernul Orban, despre care spune că nu numai că nu a ajutat cu nimic în perioada pandemiei. Ba mai mult, a luat din banii instituției.

„În primul rând, bugetul Consiliului Județean Constanța a fost diminuat cu peste 75 de milioane de lei la începutul anului. Toate unitățile administrativ teritoriale au avut bugetul diminuat. Am înțeles, nu au fost bani. Ce este cel mai grav: a venit această pandemie. Nu a fost alocat nici măcar un leu pentru această pandemie, pentru spitalele din județul Constanța. Nici pentru cele din subordinea Consiliului Județean Constanța, nici pentru Spitalul de Boli Infecțioase, din subordinea Primăriei Constanța. Nu a fost alocat niciun leu. Tot ce s-a făcut în aceste spitale a fost din sursele proprii ale UAT-urilor”, a precizat președintele Consiliului Județean Constanța, la întrebarea ziarului online Constanța 100%.

Acesta a vorbit și despre starea turismului și agriculturii, două domenii economice foarte importante pentru Constanța, pentru care Guvernul României nu face aproape nimic, în opinia sa. Detalii AICI.

Declarațiile au fost făcute vineri, în timpul unei vizite pe care a efectuat-o la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instituție subordonată CJC, unde s-a întâlnit cu echipa care proiectează noul acvariu. Detalii despre această investiție, dar și despre extinderea delfinariului, puteți citi mai jos.

VIDEO Se construiește un acvariu nou, pe trei etaje, se extinde delfinariul


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.