VIDEO Investițiile Consiliului Județean Constanța din ultima perioadă

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a prezentat, pe scurt, o parte din cele mai importante investiții realizate de către instituție în ultimele luni. În ciuda pandemiei de coronavirus, în instituție s-a lucrat intens.

De pildă, în următoarea perioadă se va semna contractul pentru DJ226, adică drumul de la la Năvodari, Corbu, Mihai Viteazu, dar și DJ226A, drumul spre Cetatea Histria.

„La Consiliul Județean se lucrează, atragem fonduri europene, se lucrează. Vreau să le mulțumesc pe această cale colegilor mei”, a precizat acesta.

Președintele CJC este ferm convins că aceste proiecte se vor implementa cu succes.

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța
Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. Foto: Constanța 100%, 15 mai 2020

Reamintim că Horia Țuțuianu a criticat dur Guvernul Orban, despre care spune că nu numai că nu a ajutat cu nimic în perioada pandemiei. Ba mai mult, a luat din banii instituției.

„În primul rând, bugetul Consiliului Județean Constanța a fost diminuat cu peste 75 de milioane de lei la începutul anului. Toate unitățile administrativ teritoriale au avut bugetul diminuat. Am înțeles, nu au fost bani. Ce este cel mai grav: a venit această pandemie. Nu a fost alocat nici măcar un leu pentru această pandemie, pentru spitalele din județul Constanța. Nici pentru cele din subordinea Consiliului Județean Constanța, nici pentru Spitalul de Boli Infecțioase, din subordinea Primăriei Constanța. Nu a fost alocat niciun leu. Tot ce s-a făcut în aceste spitale a fost din sursele proprii ale UAT-urilor”, a precizat președintele Consiliului Județean Constanța, la întrebarea ziarului online Constanța 100%.

Acesta a vorbit și despre starea turismului și agriculturii, două domenii economice foarte importante pentru Constanța, pentru care Guvernul României nu face aproape nimic, în opinia sa. Detalii AICI.

Declarațiile au fost făcute vineri, în timpul unei vizite pe care a efectuat-o la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instituție subordonată CJC, unde s-a întâlnit cu echipa care proiectează noul acvariu. Detalii despre această investiție, dar și despre extinderea delfinariului, puteți citi mai jos.

VIDEO Se construiește un acvariu nou, pe trei etaje, se extinde delfinariulPuteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Starea de alertă, adoptată de Guvern. Amenzi de până la 2.500 de lei dacă nu purtăm mască în spații închise. Ce nu avem voie să facem

lun mai 18 , 2020
​Guvernul României a aprobat, luni dimineață, instituirea stării de alertă pe întreg teritoriul ţării, începând cu data de 18 mai, pe o durată de 30 de zile. În această perioadă, în interiorul localităților este interzisă circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 3 persoane care nu aparțin aceleiași familii,precum […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: