VIDEO Jubileul Școlii nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, la Dobrogea TV

scoala gheorghe titeica jubileu

Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța împlinește 50 de ani de existență.

Evenimentul a fost marcat, pe parcursul mai multor zile, printr-o paradă a elevilor, dar și printr-un spectacol artistic susținut de elevi.

Profesorii și elevii au primit mesaje de felicitare de la foști elevi, precum Simona Halep și Cătălina Ponor.

Când mă satur de minciunile, ipocrizia, fățărnicia și nesimțirea politicienilor, mă uit spre acești oameni și îmi spun că mai avem o șansă.

Vă invit să urmăriți, mai jos, o emisiune realizată împreună cu colegii de la Dobrogea TV despre acest jubileu. Am stat de vorbă cu actuala conducere a școlii, cu profesori și foști profesori.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hocus-pocus în Constanța: dispare o parcare, apare un supermarket

mar apr. 23 , 2019
Încă o parcare din orașul Constanța dispare, pentru ca în locul ei să apară un supermarket. Este vorba despre o parcare aflată între străzile Eliberării și Ion Luca Caragiale, în apropiere de magazinul Brick și de Cimitirul Central. Spunem „parcare” pentru aici își lasă mașinile, de zeci de ani, locuitorii […]
penny constanta

V-ar putea interesa și: