VIDEO Jucării periculoase confiscate de Protecția Consumatorilor Constanța

Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au controlat centrele comerciale Eden și Histria din Constanța.

Au fost vizați în principal distribuitori de jucării și de posibile materiale contrafăcute produse în China.

Această acțiune are la bază tematică națională legată de jucăriile cu lasere, declanșată în urma accidentării unui copil.

Au fost confiscate peste 5000 de bucăți de lasere, ceasuri, electronice, dar și alte tipuri de produse.

În urma extinderii controlului au fost constatate o mai multe abateri, de la copii contrafăcute ale unor produse de marcă, la jucării periculoase și/sau fără detaliile obligatorii inscripiționate pe ele.

„S-au lăsat invitații și au fost sigilate spațiile de prezentare si depozitare, din cauza lipsei inventarului si a cantității mari de produse”, a transmis șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

Marfa neconformă va fi distrusă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festival de cultură și gastronomie turcească în Mamaia

joi aug. 8 , 2019
Asociația Oamenilor de afaceri Turci – Dobrogea (DTIAD),  Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) şi Primăria Constanța vă invită în perioada 23-25 august 2019, în stațiunea Mamaia la piațeta Cazino unde va avea loc Festivalul TurkArt. Vor urca pe scenă artiștii: Yusuf Güney, Serkan Eruysal şi Deniz Cem din Turcia, […]

V-ar putea interesa și: