VIDEO Mesajul lui Horia Țuțuianu, președintele CJC, cu ocazia anului nou

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a transmis tuturor locuitorilor județului un mesaj video cu ocazia anului nou.

„2019 a fost un an cu numeroase provocări, cu proiecte pentru județul Constanța, cu preocupare pentru bunăstarea cetățenilor”, spune acesta.

„Alături de echipa Consiliului Județean Constanța voi continua în anul 2020, proiecte pe bază de infrastructură, sănătate, educație și nu numai. Vă invit să aveți încredere că 2020 va fi anul în care vom bifa realizări importante. În prag de An Nou vă doresc tuturor multă dragoste și armonie în căminele dumneavoastră, multe bucurii și fericire. Să aveți sănătate și multe dorințe împlinite”, a mai spus Horia Țuțuianu, președintele CJC.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delfinariul din Constanța va aduce maimuțe din Madagascar

lun dec. 30 , 2019
La Delfinariul din Constanța vor putea fi admirate maimuțe din Madagascar. Este vorba despre lemurieni, o specie pe cale de dispariție care trăiește doar pe insula aceasta și pe unele mici, din apropiere. La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii există și o grădina zoologică, deschisă tot timpul anului. Aici […]

V-ar putea interesa și: