VIDEO. Metodă de lucru în Constanța: trei lucrează, nouă se uită

lucrari confort urbanȘtiți bancurile acelea în care se spune că un angajat muncește și mai mulți se uită și dau indicații? Din păcate, nu sunt bancuri.

La începutul săptămânii, o armată de angajați ai Confort Urban, societate a Consiliului Local Constanța, au descins în forță în cartierul Compozitorilor. Am crezut inițial că se vor apuca de asfaltat. M-am înșelat. Au descărcat însă niște borduri și s-au apucat de montat. A durat două zile (pentru o stradă de circa 100 de metri lungime). S-a muncit în ritmul „trei lucrează, nouă se uită”.

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Uitați-vă la cele trei minute înregistrate mai jos cu efortul muncitorilor pe care îi plătim din banii noștri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DOBROGEA TV. Ce (nu) au făcut primarii în primul an de mandat? Răspunde Mihai Petre

mie iun. 7 , 2017
A trecut un an de la alegerile locale din 2016. Un an în care primarii au avut ocazia să demonstreze din ce aluat sunt făcuți. E mult, e puțin? Când mă întreb asta, îmi aduc aminte de o glumă. Un tip este invitat la o petrece. Se așează la masă, […]

V-ar putea interesa și: