VIDEO. Mihai Petre, analist politic: „PSD Constanța a ratat momentul unei verticalități la nivel național”

Mihai PetreMihai Petre a comentat astăzi, la Dobrogea TV, în calitate de analist politic, situația din PSD, în contextul congresului care va avea loc în data de 10 martie.

Acesta a vorbit și despre atitudinea Organizației Județene PSD Constanța.

„Nu poți să spui „sprijin total pentru Liviu Dragnea”, în condițiile în care Dragnea își bate joc de țară, înlocuind doi primi miniștri „după pohta ce-a pohtit el”. Asta nu se face. După ce, cu vreo două luni înainte, tu, PSD Constanța, prin președintele tău, Felix Stroe, te-ai poziționat excepțional, într-o competiție internă în partid. Ai optat pentru cineva, acel cineva a pierdut. Se întâmplă în viață, se întâmplă în politică. Asta nu înseamnă că după aceea te faci preș în fața celui care a câștigat competiția, pentru că e mai rău pentru tine. Fii demn în politică. Poate că demnitatea poate pe moment te costă, dar în timp lumea te ține minte și câștigi”, a spus Mihai Petre.

Acesta a spus subliniat că demnitatea în politică poate să coste pe moment, dar în timp aduce câștig.

„PSD Constanța a ratat momentul unei verticalități la nivel național. Nu spun că trebuie să vină cu o rezoluție „Jos Dragnea”, dar puțină decență trebuie să existe”, a conchis Mihai Petre.

Imediat după ce a rostit aceste cuvinte, scaunul pe care stătea s-a lăsat, în mod curios, singur în jos.

Analistul politic mai spus că Felix Stroe „are multe părți bune”, subliniind calitățile de manager, atât la regia de apă, cât și la Ministerul Transporturilor, dar și calitățile politice (o organizație care a câștigat Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța, dar și alte localități importante)

Mihai Petre a mai spus că primul lucru care nu ar fi trebuit să se întâmple este această vânătoare pe care Liviu Dragnea a început-o asupra organizației PSD Constanța, vânătoare pe care a numit-o chiar „epurare”.

Emisiunea în întregime o puteți urmări mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO. Tinerii din PSD ne îndeamnă să prețuim femeia

Thu Mar 8 , 2018
8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii este motiv de sărbătoare pentru toate femeile din lumea întreagă, mame, iubite, soţii, fiice sau bunice. Anul acesta, Organizaţia Tinerilor Social Democraţi Municipiul Constanţa vine cu îndemnul „Preţuieşte femeia”, iar gândul lor s-a îndreptat spre bunicii noştri. Echipa TSD Constanţa şi-a propus să aducă […]
TSD Constanta