VIDEO Miting pro Kovesi în Constanța

miting pro kovesi constanța

Un miting pro Laura Kovesi are loc în aceste momente în Constanța.

Circa 70 de persoane s-au adunat în fața Prefecturii Constanța și scandează lozinci de susținere pentru fosta șefă a DNA, dar și împotriva corupției.

„Vrem justiție, nu corupție”, spun ei.

Protestatarii au anunțat că vor pleca în marș pe principalele bulevarde ale orașului.

Mitingul este autorizat de Primăria Constanța și de Jandarmerie.

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a prezentat, vineri, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor, pentru a fi audiată în dosarul în care are calitatea de suspect, acuzaţiile fiind de luare de mită, abuz în serviciu şi mărturie mincinoasă.

Adina Florea, procurorul de caz, a explicat că ancheta în care este vizată Laura Codruţa Kovesi este tratată ca orice altă speţă, fără a fi analizate aspecte cu dublă măsură, subliniind totodată că, dacă fosta şefă a DNA nu se va prezenta la audieri, vor fi avute în vedere măsurile privind citarea şi aducerea sa. Florea a mai spus că dosarul e deschis în urma unei sesizări a lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

  • imi este rusine cu constantenii mei -lipsiti de spirit civic ,apatici ,spalati pe creier de psd -au devenit o turma fara vointa usor de manipulat 70 de persoane !!! rusine ! ne-am invatat sa fim minati de la spate daca vrem ceva .Este adevarat ca nici opozitia locala nu se zbate ba chiar este fatis complice la abuzurile clicii psd-alde Mai miriie putin de ochii lumii si gata ! lumea a ajuns sa fie scirbita si deznadajduita de ceea ce fac guvernantii dar nu inteleg ca asta a fost scopul conducatorilor nostrii ca sa ne scoata din joc sa fie liberi la dezmat E obositor dar protestul este singura cale pina la alegeri ca sa spunem NU abuzurilor iar daca si la alegeri stam iar in casa atunci sa ne fie de bine ! nu mai asteptati ca altii sa rezolve problemele ca nu mai e mult si le veti simti pe propria piele dar s-ar putea sa fie prea tirziu

  • Eu cred ca eram vreo 100 de persoane,ca pe timpul marsului au disparut o parte asta e. Oricum lozinca era: Nu stati la caldura/Psd fura, poate ca mai e loc de furat si de aia nu iese lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.