VIDEO Momente emoționante la Sunset Sea-mphony: și-a cerut iubita de soție

Momente emoționante în această seară, la Sunset Sea-mphony. Un balerin și-a cerut în căsătorie iubita, la finalul unui dans.

Totul a fost pregătit în cel mai mic amănunt de câteva luni de către Cristian. La finalul unui dans, viitorul mire a întins mâna spre un prieten, care i-a înmânat inelul de logodnă. Apropiații celor doi au desfășurat un banner pe care scria „Vrei să fii soția mea?”

Bărbatul a îngenunchiat în fața iubitei, Andreea, care nu-și mai putea stăpâni lacrimile de emoție.

„Am ales să fac acest gest alături de acești oameni frumoși, alături de mare, de prietenii noștri și într-un cadru dansant, pentru că dansul ne-a unit și ne va uni toată viața. Sper să fim sănătoși și fericiți, cu ajutorul lui Dumnezeu, până la adânci bătrâneți. Așadar, vrei să fii soția mea?”, a spus Cristian.

Răspunsul a venit repede și emoționant din partea Andreei: „Da!”

Sunset Sea-mphony este un eveniment cultural devenit deja tradiție, care se desfășoară, pentru al treilea an consecutiv, pe faleza Cazinoului din Constanța.

Constănțenii și turiștii pot să asculte, timp 13 zile, muzică românească și străină de calitate, interpretată live de orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.

Concertele au loc în fiecare seară, în perioada 5 – 17 august 2019 inclusiv, pe faleza Cazino Constanța, în zona grupului statuar „Pescarii”, între orele 20.00 și 21.00. 

Publicul poate asista gratuit la toate spectacolele.

Repertoriul cuprinde 60 de melodii cunoscute (piese celebre de muzică simfonică, precum și adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock românești și străine, cântece cunoscute de muzica populară românească etc.), reorchestrate pentru interpretarea cu o orchestră simfonică.

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu.

Bugetul total al proiectului este de 275.447 lei, reprezentând 250.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 25.447 lei – contribuția proprie a beneficiarului. Sponsor: Infinity Art Dental.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.