VIDEO Momentul arestării lui Ionel Lepa, cel care a omorât un polițist

ionel lepa

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist în judeţul Timiş, a fost capturat de polițiști.

Constanța 100% că prezintă mai jos momentul arestării. Ucigașul nu a opus rezistență.

Ucigașul va rămâne internat câteva zile la Spitalul Municipal din Timişoara, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale în urma căreia medicii au scos două gloanţe. El va fi păzit de poliţişti.

Medicul Ovidiu Burlacu, şeful Secţiei de chirurgie toracică din cadrul Spitalului Municipal Timişoara, a declarat, marţi, că Ionel Marcel Lepa a fost operat şi că nu i-a fost pusă în pericol viaţa, având în vedere că avea plăgi prin împuşcare.

„Are o stare stabilă. Rănile provocate de proiectile, care au fost în corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi şi nu i-au periclitat viaţa. Ambele proiectile au penetrat unul mâna, unul toracele, dar fără să avem şi un orificiu de ieşire. Amândouă au fost recuperate şi urmează să se facă, probabil, o expertiză. Încă este în sala de operaţie. În mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potenţial letal, dar stând două-trei zile de la producerea evenimentului, există un potenţial infecţios, cu un risc de septicemie şi pentru asta, două-trei zile probabil va rămâne la noi”, a declarat Burlacu.

Managerul Spitalului Municipal Timişoara, medical Olimpia Oprea, a declarat că pacientul va fi singur într-un salon şi va fi sub pază.

„Deocamdată este sub pază, va fi preluat peste două ore de o echipă din Timişoara care va rămâne în spital pentru asigurarea pazei. Va fi singur în salon”, a spus Oprea.

Ionel Marcel Lepa l-a împuşcat mortal, duminică, în zona pieptului şi gâtului, pe poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, în timp ce acesta încerca să îl captureze.

Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

Ionel Marcel Lepa a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.

Lepa a fost prins de o echipă de flagrant a Biroului de operaţiuni speciale, împreună cu o echipă de la SIAS, la  7 kilometri de locul crimei.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră. El a fost dus la spital cu o ambulanţă, iar in locuinţa în care se ascundea a fost găsit pistolul cu care a fost ucis poliţistul şi cartuşe.

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poezie, dans, muzică live la daulă și tigvă – ingredientele unor reprezentații inedite la Delfinariul și Planetariul din Constanța

mar iun. 4 , 2019
„Istoria lumii” și „Prezentul meu trecut” sunt două proiecte culturale inedite care vor fi realizate la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, dar și la cel din Galați. Reprezentațiile încep azi, 4 iunie, iar intrarea este gratuită! Acestea presupun performance-uri cultural-educative despre evoluția Universului, care vor îmbina proiecții video, […]

V-ar putea interesa și: