VIDEO Nava pe care au murit 14.000 de oi a plecat înclinată de la cheu

Nava Queen Hind, pe care au murit 14.000 de oi a plecat înclinată de la cheu, din portul Midia.

Imaginile de mai sus sunt dovada acestui fapt.

Autoritățile au salvat 32 din cele 14.600 de oi care se aflau pe navă. Detalii AICI.

Sursă video: Facebook/حوادث بحرية

Sursă foto: ISU Dobrogea


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Remorcherul Hercules a intervenit la aproape 8 ore de la scufundarea navei Queen Hind

Dum nov. 24 , 2019
Remorcherul Hercules, aparținând ARSVOM, a intervenit efectiv la aproape 8 ore de la scufundarea navei Queen Hind, în portul Midia. Iată cronologia evenimentelor. Nava s-a răsturnat la ora 11.11. Apelul la 112 a fost dat la ora 11.47. Nava Artemis, de Search and Rescue, aparținând ARSVOM, Agentia Romana de Salvare […]

V-ar putea interesa și: