VIDEO Navă răsturnată în portul Midia

Constanța 100% vă prezintă alte imagini cu nava răsturnată în portul Midia.

În acest moment, remorcherul Hercules a ajuns la ea, pentru a încerca să o tracteze spre cheu.

Momentul când nava trasă de două remorchere se înclină- imagini amator

Reamintim că astăzi, 24 noiembrie, în Portul Midia, la cheul de nord, o navă sub pavilion Palau, încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat pe o parte.

Un membru de echipaj a căzut peste bord, acesta fiind salvat și în afara oricărui pericol.

Restul echipajului de pe navă a fost adus în siguranță la mal.

Autoritățile au început operațiunea de salvarea a animalelor care au supraviețuit.

UPDATE 25 noiembrie


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Surse PNL: Iohannis, avans zdrobitor

Dum nov. 24 , 2019
Potrivit unor surse din PNL, citate de Newsweek, datele preliminare ale unui exit-poll arată că, până la ora 15.00, circa 67% din alegători votaseră cu Klaus Iohannis și 33% cu Viorica Dăncilă. Sondajele la ieșirea de la urne nu iau în considerare și voturile din diaspora, unde s-a votat masiv, […]

V-ar putea interesa și: