VIDEO Nicolae Moga, senator PSD, nemulțumit de orașul Constanța, mulțumit de județ

Nicolae Moga, senator PSD de Constanța, în timpul conferinței de presă susținute în data de 24 decembrie 2019 (foto: Cristian Hagi)

Nicolae Moga, senator PSD, a declarat pentru Constanța 100% că nu este mulțumit de lucrurile care s-au făcut în orașul Constanța în ultimii ani.

L-am întrebat pe politicianul social-democrat dacă, în opinia sa, în ultimii trei ani și jumătate s-au întâmplat lucruri bune sau rele în oraș.

Declarații video puteți vedea la finalul articolului.

„Eu nu sunt mulțumit. Probabil că la vârsta mea sunt puțin mai… încerc să-mi caut cuvintele… mai pretențios. Aș fi vrut să se facă mult mai multe lucruri. Unele nu s-au putut, ca de exemplu Cazinoul. Unele s-au făcut și nu își avea rost. De exemplu, piticii, sau cum se numesc ăștia, stâlpișorii. Ce să fac? Eu trebuie să fiu obiectiv și îmi pare foarte rău că trebuie să spun lucrurile astea. Unele nu s-au dorit să se facă, din motive pe care eu nu le cunosc, pentru că nu mi-am băgat nasul în administrația locală și nici nu vreau.”, a spus senatorul.

Acesta a precizat că nu ar vrea să facă o comparație cu alte orașe, dar a amintit că noi eram al doilea oraș după București. A subliniat că alte orașe s-au dezvoltat din motive precum ar fi faptul că în Cluj premierul a atras fonduri.

Nicolae Moga a subliniat însă că lucrurile în județ merg mai bine.

„Județul Constanța este pe locul trei în țară la încasarea de fonduri europene. Sunt proiecte în derulate de peste 140 de milioane de euro. Președintele Consiliului Județean, de câte ori a venit la București, nu m-a ocolit. Împreună am fost la ministere pentru proiecte, la toate ministerele. Am fost chiar de mai multe ori la primul ministru”, a spus senatorul.

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a fost aproape în fiecare săptămână la București pentru a obține fonduri pentru județ.

„Constănțenii vor decide, dar, din punctul meu de vedere, să deschidă ochii mari de tot, să-și aleagă un gospodar. Eu nu pot să spun sau să-l critic pe Făgădău că a făcut ceva care a fost împotriva constănțenilor, nici nu pot să spun că a avut sursele necesare, pentru că nu au avut banii nici Oradei, Clujului sau al sectoarelor din București. Administrația locală a a gestionat-o cum a gestionat-o și rezultatele se vor vedea în primăvară”.

Nicolae Moga, senator PSD

Declarațiile în întregime le puteți vedea mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții de circulație timp de 7 zile în Constanța, din cauza spectacolului de Revelion

mar dec. 24 , 2019
Ștefan Bănică, Voltaj și Andra vă așteaptă în Piața Ovidiu în noaptea dintre ani pentru a lua parte la petrecerea de Revelion. Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Constanța va debuta la ora 22:00. Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii în colaborare cu forțele de ordine vor lua măsuri care vizează […]

V-ar putea interesa și: