VIDEO O mașină a luat foc în Agigea

O mașină care circula în localitatea Agigea a luat foc.

Conducătorul auto primește îngrijiri medicale la fața locului, nu se știe exact dacă va și pleca la spital.
Din primele informații, acesta era singur în mașină.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SOS Marinari români BLOCAȚI la bordul unei NAVE, înconjurați de 90 de MIGRANȚI ILEGALI

lun nov. 12 , 2018
O navă cu ofițeri români la bord a fost acaparată de migranți ilegali. Potrivit președintelui Sindicatului Liber al Navigatorilor, Adrian Mihălcioiu, este vorba despre nava NIVIN, pavilion Panama. Proprietar este o firmă din Panama, care se pare că aparține unui sirian. Nava se afla acum 5 zile (miercuri, 7 noiembrie) […]

V-ar putea interesa și: