VIDEO. Oare n-a avut bani de bilet? Cum a călătorit un constănțean cu autobuzul

Un constănțean a ales să folosească un autobuz RATC într-un mod inedit. În loc să-și cumpere un bilet și să se urce ÎN autovehicul, a mers cățărat PE spatele autobuzului.

Aveți mai jos imagini surprinse de un șofer.

S-a întâmplat pe ruta 43 M, pe bulevardul Tomis, între OMV și Aurel Vlaicu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Banca Transilvania a blocat conturile Asociației Elevilor din Constanța

mar feb. 13 , 2018
Banca Transilvania a blocat conturile Asociației Elevilor din Constanța. Experiența, descrisă ca „tare nefericită”, a fost relatată de președintele Asociației, Alexandru Manda. Iată ce spune acesta: „În luna decembrie 2017, mandatul de administrator al contului Asociației urma să expire, așa că, prevăzător, am pregătit încă din noiembrie actele necesare prelungirii, […]
alexandru manda

V-ar putea interesa și: