VIDEO Oile moarte pe nava Queen Hind sunt transportate la incinerator

Distribuie:

GSP a început descărcarea încărcăturii biologice din Queen Hind.

Primul camion este încărcat de echipele GSP au plecat către destinație (o firmă de specialitate din Tulcea).

Nava a început să fie eliberată de încărcătura biologică. Etapele operaționale progresează conform planului agreat cu autoritățile abilitate.

„După ranfluarea cu succes a epavei Queen Hind, echipele GSP continuă operațiunile de descărcare și transport a încărcăturii biologice. Lucrăm, în continuare, la deschiderea unor culoare de acces pentru fiecare punte. Operațiunea este una de complexitate ridicată, care trebuie desfășurată în condiții de siguranță. Rețineți că epava trebuie decopertată pentru a asigura accesul utilajelor în interior, în spații labirintice și înguste.”, spun reprezentanții GSP.

Iată etapele planificate pentru operațiune:

  • Pregătirea epavei pentru operațiunea de descărcare (îndreptare cu winch-uri, spălare a punților)
  • Specialiștii GSP acționează pentru asigurarea accesului utilajelor la încărcătură.
  • Începerea operațiunilor de descărcare a leșurilor cu: graifer telecomandat, mini încărcătoare motorizate și transpaleți pentru zonele înguste (rețineți fapul că spațiul în interiorul navei este limitat, spațiul dintre unele punți este de aproximativ 1 m înălțime)
  • Încărcarea leșurilor în containere etanșate și transportarea acestora cu mașini autorizate DSV la unitatea de incinerare din județul Tulcea.

Echipele GSP vor continua să lucreze, 24h/24, inclusiv în zilele de week-end, pentru descărcarea Queen Hind de material biologic și transferul acestuia către destinaţie.

GSP este o companie care activează zilnic în lucrări și operațiuni cu grad mare de risc. Prin urmare, standardele noastre de sănătate, mediu, siguranță și calitate sunt ridicate la cele mai înalte niveluri din industrie. Echipele GSP beneficiază de training specializat pentru siguranță.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.