VIDEO Oile moarte pe nava Queen Hind sunt transportate la incinerator

GSP a început descărcarea încărcăturii biologice din Queen Hind.

Primul camion este încărcat de echipele GSP au plecat către destinație (o firmă de specialitate din Tulcea).

Nava a început să fie eliberată de încărcătura biologică. Etapele operaționale progresează conform planului agreat cu autoritățile abilitate.

„După ranfluarea cu succes a epavei Queen Hind, echipele GSP continuă operațiunile de descărcare și transport a încărcăturii biologice. Lucrăm, în continuare, la deschiderea unor culoare de acces pentru fiecare punte. Operațiunea este una de complexitate ridicată, care trebuie desfășurată în condiții de siguranță. Rețineți că epava trebuie decopertată pentru a asigura accesul utilajelor în interior, în spații labirintice și înguste.”, spun reprezentanții GSP.

Iată etapele planificate pentru operațiune:

  • Pregătirea epavei pentru operațiunea de descărcare (îndreptare cu winch-uri, spălare a punților)
  • Specialiștii GSP acționează pentru asigurarea accesului utilajelor la încărcătură.
  • Începerea operațiunilor de descărcare a leșurilor cu: graifer telecomandat, mini încărcătoare motorizate și transpaleți pentru zonele înguste (rețineți fapul că spațiul în interiorul navei este limitat, spațiul dintre unele punți este de aproximativ 1 m înălțime)
  • Încărcarea leșurilor în containere etanșate și transportarea acestora cu mașini autorizate DSV la unitatea de incinerare din județul Tulcea.

Echipele GSP vor continua să lucreze, 24h/24, inclusiv în zilele de week-end, pentru descărcarea Queen Hind de material biologic și transferul acestuia către destinaţie.

GSP este o companie care activează zilnic în lucrări și operațiuni cu grad mare de risc. Prin urmare, standardele noastre de sănătate, mediu, siguranță și calitate sunt ridicate la cele mai înalte niveluri din industrie. Echipele GSP beneficiază de training specializat pentru siguranță.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Panica s-a terminat, magazinele sunt pline cu făină și ulei

vin feb. 28 , 2020
După apariția oficială a primelor cazuri de infecție cu coronavirus în România, panica în magazine s-a terminat. În cursul zilei de vineri, nimeni nu s-a mai înghesuit să-și facă provizii. În Auchan, de exemplu, rafturile erau pline cu pachete de făină, baxurile cu ulei alimentar erau neatinse. În cursul zilei […]

V-ar putea interesa și: