VIDEO Omul de afaceri Grigore Comănescu despre cum sunt tratate firmele românești

Omul de afaceri Grigore Comănescu a fost invitatul emisiunii „Realitatea locală”, pe care o moderez la Dobrogea TV.

Acesta a vorbit despre problemele cu care se confruntă firmele românești. De exemplu, despre faptul că multinaționalele încasează sute de milioane de euro de la statul român, în condițiile în care firmele din România fac toată munca. Mai mult, acestea din urmă nici nu sunt plătite pentru munca prestată.

A mai vorbit despre o taxă fiscală de două milioane de euro, pe care i-a impus-o Primăria Năvodari pentru un petic de teren, dar și despre o investiție imobiliară pe care o derulează: un bloc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. A precizat, în premieră, din câte știu, că a plătit pentru teren Primăriei Constanța două miloane de euro, bani care au ajuns la bugetul local.

Emisiunea o puteți urmări mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Top 3 activități casnice pe care să le faci o dată pe an

Thu May 16 , 2019
Casa ta este locul în care petreci majoritatea timpului și mulți oameni îți trec pragul. Este important ca aspectul acesteia să fie cât mai plăcut. Pentru ca aceasta să arate așa cum vrei, trebuie să-ți îndrepți disponibilitatea către căminul tău pentru a obține rezultate cât mai bune. Dorești să impresionezi […]